Open dag nieuw omroephuis VondelCS in Amsterdam

VondelCS, het nieuwe omroephuis in het Vondelparkpaviljoen in Amsterdam, is dinsdag officieel geopend door burgemeester Van der Laan. Vrijdag 16 mei wordt er van 14.00 tot 02.00 uur open huis gehouden. Nadat het filmmuseum het rijksmonument in het Vondelpark verliet, is het gebouw grondig gerenoveerd en biedt onderdak aan de fusieomroep AVROTROS en stadszender AT5. Vrijdag kan het publiek aanschuiven bij de eerste uitzending van Radio EenVandaag vanuit VondelCS en ‘s avonds laat bij Opium op 4.

Zaterdag volgt de eerste KX Clubnight, met dj’s van het publieke radiostation KX Radio, die al in het pand zaten. Het is de bedoeling dat het publiek voortaan opnames van radio- en televisieprogramma’s kan bijwonen en lezingen en workshops kan volgen. ‘De huur betalen we via verenigingsgeld en ledencontributie’, aldus algemeen directeur Eric van Stade van de fusieomroep. ‘Deze geldstroom is strikt gescheiden van de budgetten die we van Den haag krijgen en waar we programma’s van maken.’

Lees ook:Hilversum Media Festival 2011
Lees ook:Top 2000 in Concert in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Radio 3FM viert 50e verjaardag
Lees ook:24hours Theaterschool Amsterdam – ‘The World is a Stage’
Lees ook:Koningin start inzamelingsactie muziekinstrumenten voor kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>