Classic FM zoekt Kleinkind van het Jaar

De klassieke radiozender op de kabel Classic FM is op zoek naar het Kleinkind van het Jaar. De deelnemers zijn bekend en iedereen kan nu stemmen. Zoek bij de deelnemers jouw favoriete kleinkind op en sms ‘KIND CODE’ (dus bijvoorbeeld KIND 1234)  naar 4422.Stemmen kan tot en met zondag 24 november 24.00 uur. De finale met een jury van bekende Nederlanders vindt plaats op woensdag 27 november in paleis het Loo wordt gepresenteerd door Babette van Veen.

Met deze actie steunt Classic FM Cordaid Kinderstem, een organisatie die kinderen in ontwikkelingslanden helpt die hulp het hardst nodig helpen: een uniek totaalpakket met een veilige thuisbasis en goe donderwijs. De sms-inkomsten van de actie worden aan Cordaid Kinderstem afgedragen.

Lees ook:Chantal Janzen geeft startschot Kinderpostzegelactie 2016
Lees ook:Illustraties van Fiep Westendorp op kinderpostzegels 2016
Lees ook:Donderdag 10 maart: grootste schoolreisje ter wereld bij Safaripark Beekse Bergen
Lees ook:Gerrie Kneteman Classic 2010
Lees ook:Linda de Mol en Kinderpostzegels samen sterk voor kwetsbare kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>