Trailer van de film ‘Zomerhitte’

De trailer van de Nederlandse film ‘Zomerhitte’, die twee weken geleden in het Amsterdamse Tuschinski theater in première ging, mag natuurlijk niet ontbreken op deze blog met evenementen in Nederland. Het is de verfilming van het gelijknamige boek van schrijver Jan Wolkers, die afgelopen najaar overleed. Monique van der Ven tekende voor de regie. Zij maakte begin jaren 70 haar filmdebuut in ‘Tuks Fruit’, ook van Wolkers. In ‘Zomerhitte’ maakt tv-babe Sophie Hilbrand haar filmdebuut: ze speelt de hoofdrol naast Waldemar Torenstra. De weduwe van Wolkers vond het 'een goede film'.

 

 

Lees ook:Robeco: openingsdag Film Festival Rotterdam
Lees ook:‘De Aanslag’ van Mulisch als toneelstuk in première
Lees ook:Zwartboek beste Nederlandse film
Lees ook:Musicalcabaret ‘Hera’
Lees ook:Sinterklaasgala voor volwassenen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Trailer van de film ‘Zomerhitte’

  1. frank schouten

    sophie is een dicht gevroren ijskast!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>