Winter! Utrecht: winterse activiteiten in de domstad

Met de Sint Maartensfeesten ging in Utrecht vrijdag 3 november de zesde editie van start van ‘Winter Utrecht! Tot en met zondag 14 januari (de ‘Culturele Nieuwjaarsduik’) zijn er hartverwarmende winteractiviteiten in de Domstad, met uiteenlopende evenementen als schaatsen, musea, winkelen, muziek en lekker uit eten gaan.

Een greep uit de agenda: Sint Maarten, intocht van Sinterklaas, Huis van Sinterklaas, Nijntje Wintermuseum (6/12-31/1), Allerhande Kerstfestival in het Spoorwegmuseum (8-10/12), Knus Winterfeest in de binnenstad (16 en 17/12), de Langste Nachten in Tivoli (15-30/12), Kerstival in Museum Catharijneconvent (23/12-7/1), Winter Station in Spoorwegmuseum (23/12-7/1). Er zijn extra koopavonden en zo’n tien kerstmarkten

Lees ook:Winter Utrecht!- winteractiviteiten in de Domstad
Lees ook:Winter Utrecht! begint met Sint Maartens Feest
Lees ook:WINTER UTRECHT: negen weken hartverwarmende winteractiviteiten
Lees ook:Zaterdag 14 november: Landelijke intocht Sinterklaas in Meppel
Lees ook:Lijk opgevist bij intocht Sint in IJmuiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>