Singapore Food Fair 2017 van start in Ypenburg

Ruiken, proeven, beleven! Liefhebbers van de Aziatische keuken kunnen hun hart ophalen tijdens de Singapore Food Fair 2017. Aziatische supermarkt Amazing Oriental in Den Haag Ypenburg is het decor van dit festival. Vrijdagochtend 13 oktober opent algemeen directeur Martin Chan het evenement, in het bijzijn van de ambassadeur van Singapore uit Brussel. Vanaf dat moment kunnen bezoekers drie dagen lang genieten van Aziatische kookinspiratie (bron: persbericht). 

De Singapore Food Fair is een tweejaarlijks culinair hoogstandje, waar bezoekers getrakteerd worden op kookdemonstraties, proeverijen en nieuwe producten die rechtstreeks uit Singapore zijn ingevlogen. Liza Poon, marketingdirecteur van Amazing Oriental: “Foodfestivals zijn er in overvloed. Waarom dit festival de moeite waard is? Allereerst vanwege de vernieuwende gerechten. Daarnaast door de complete oriëntaalse beleving die we bezoekers geven. Het unieke aan dit foodfestival is dat je na de opgedane inspiratie direct zelf aan de slag kunt gaan. Bij Amazing Oriental vindt zowel de beginnende als gevorderde kok alle denkbare ingrediënten om zelf oosterse gerechten te bereiden.”

Win vliegtickets naar Singapore
Tijdens de Singapore Food Fair maken bezoekers kans op vliegtickets naar het Aziatische land. “Wil je de Singaporese keuken écht van dichtbij meemaken? Draai dan zeker even aan het rad van fortuin, waarmee je vliegtickets kunt winnen”, besluit Liza.

Na Ypenburg trekt het foodfestival verder het land in in de maanden oktober en november. Kijk voor meer informatie op www.amazingoriental.com/singaporefoodfair.

Over Amazing Oriental
Amazing Oriental is opgericht in 1986, met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels 20 vestigingen en er werken meer dan 500 mensen. Het hoofdkantoor van Oriental Group staat in Hoofddorp (Broekermeerstraat 135). Het aanbod van levensmiddelen is in de loop der jaren uitgegroeid van 600 naar meer dan 10.000 authentieke A-merken uit Azië. Een compleet assortiment voor horecabedrijven en consumenten, geleverd door een modern distributiecentrum. Meer informatie over het bedrijf en de producten is te vinden op www.amazingoriental.com

Lees ook:Omniversum: Terracottaleger komt tot leven in Den Haag
Lees ook:Thailandfair 2011 Eindhoven
Lees ook:Damn Food Waste POP-UP Restaurant tijdens Dutch Design Week Eindhoven
Lees ook:Taste & Travel Fair Rotterdam: unieke fair voor culinaire en bijzondere vakantie-inspiratie
Lees ook:ETFAM 2010 in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>