Eerste filiaal Hudson’s Bay in Nederland gaat 5 september open

Dinsdag 5 september gaat het eerste filiaal in ons land open van de Canadese warenhuisketen Hudson’s Bay: aan het Rokin in Amsterdam. Op donderdag 7 september volgend de filialen in Rotterdam en Den Haag. Tussen 12 en 19 september volgens de warenhuizen in Leiden, Breda, Maastricht, Almere, Zwolle, Tilburg en Den Bosch.

In Rotterdam opent op 7 september de eerste Nederlandse vestiging van Saks OFF 5TH: een keten die grote merken met kortingen aanbiedt. Aanvankelijk zou het Amsterdamse filiaal op 17 augustus opengaan, maar die datum bleek niet te kloppen. In totaal wil Hudson;’s Bay twintig filialen in ons land openen, hoofdzakelijk in voormalige V&D-panden.

Lees ook:Canadese warenhuisketen Hudson Bay opent 20 vestigingen in Nederland
Lees ook:Canadese warenhuis Hudson’s Bay op elf locaties in Nederland
Lees ook:V&D wil meer klanten trekken met voetbalfanshops
Lees ook:Eerste zeven filialen V&D einde deze week definitief dicht
Lees ook:Sportketen Topshelf in zeven voormalige V&D-panden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>