Eerste combiwinkel Jumbo en La Place opent in Groningen

In het centrum van Groningen wordt de eerste combiwinkel van supermarkt Jumbo en restaurantketen La Place geopend: Foodmarkt City. Door de ondergang van warenhuisketen V&D dreigde La Place mee te worden gesleurd. De combiwinkel wordt een kleine ‘gemakswinkel’ volgens een nieuw concept, warvan er meer moeten volgen in andere binnensteden.

De nieuwe combiwinkel komt in de voormalige V&D in het hartvan Groningen. In de winkel kan het publiek boodschappen doen, vers bereid eten meenemen en het er ter plekke opeten. Begin vorig jaar nam Jumbo La Place over uit de boedel van het failliete V&D. Jumbo experimenteert sinds vier jaar met horeca in drie Foodmarkten: megasupermarkten met restaurants. In de schappen van Jumbo zijn steeds meer specifieke La Place-producten te vinden.

Lees ook:Ontruiming Jumbo in Groningen vanwege bommelding
Lees ook:Horecava 2013 in de RAI
Lees ook:Yummya, nieuw streetfood festival in Amsterdam
Lees ook:Dagelijks worden er in ons land 311 fietsen gestolen
Lees ook:Veel partijen azen op V&D, La Place en onderdelen daarvan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>