Dagje eropuit op Moederdag – zondag 14 mei

Zondag 14 mei is het Moederdag. ‘Een Moederhart, een gouden hart’ zong Gert Timmermans ooit en Heintje had in een ver verleden een megahit met ‘Mama‘. De Amerikanen juichen moeders toe sinds 1908, ons land sinds 1925. De commercie speelt er handig op in met kortingen en aanbiedingen.

Zie ook: Nationale Molendag

Horeca, themaparken en musea lokken met verwen-arrangementen, brunches en high-tea. Niet alles hoeft geld te kosten: zo lokken veel zwembaden gezinnen met gratis toegang op Moederdag voor moeders en oma’s. Ook het Haagse Omniversum heeft zo’n actie. Een greep uit het aanbod voor de maand mei: klik hier.

Lees ook:Gratis uitjes op Moederdag 2011
Lees ook:Dagje uit op Moederdag 2015
Lees ook:Leuke uitjes voor Moederdag
Lees ook:Dagje uit op Moederdag 2012
Lees ook:Dagje uit op Moederdag 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>