Foodcourt Market 33 serveert 100.000ste gerecht op Amsterdamse Zuidas

Market 33 – the urban foodcourt aan de Zuidas (Claude Debussylaan 33) blijkt een schot in de roos. Deze week serveert de foodmarkt het 100.000ste gerecht sinds de opening in augustus. Ruim 35.000 bankiers, advocaten, fiscalisten, secretaresses en consultants zijn er intussen vaste gast. Maar ook bewoners, toeristen en foodies weten het te vinden. Oprichter Calvin Choi (36) verklaart het succes uit de diversiteit en de hoge kwaliteit van het gebodene. “De restaurants die deelnemen aan Market 33 delen allemaal dezelfde grote passie voor koken, voor bijzondere gerechten en dranken en voor de producten waarmee ze werken. Door de diversiteit aan keukens is er voor onze gasten een enorme keuze aan bijzondere gerechten en dranken’ (bron: persbericht).

Anders dan bij de meeste foodhallen hoef je in Market 33 niet te dringen of lang naar een plaats te zoeken. Er is ruimte genoeg om rustig te zitten werken, met de kids te hangen of aan de bar te borrelen. Met zijn ruige, industriële interieur, en gratis WIFI is deze hal de ideale plek voor contacten in zowel de zakelijke als privésfeer of om je even terug te trekken met je laptop. Van maandag tot en met vrijdag is het vanaf 08.00 uur ’s morgens mogelijk om koffie of een sapje te drinken en te ontbijten. Vanaf 11.00 uur zijn de tien food stands open en kun je er lekker, gezond en gevarieerd snacken, lunchen of dineren. Bij Bar 33 bestel je lokale bieren, heerlijke wijnen en hippe cocktails.

Lees ook:De Smaak van Italië in Kasteel de Haar
Lees ook:WK Snert koken 2012
Lees ook:Autotron Rosmalen: vetkuif en petticoat zijn op Moederdag weer hot!
Lees ook:McDonald’s biedt gratis internetten
Lees ook:Beste horeca flexplek: Volkshotel Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>