Tweede editie LINDA.festival

LINDA.festival vindt dit jaar plaats op 10 en 11 juni op het Hembrugterrein in Zaandam. Het festival voor de leukste vrouwen van Nederland, dit jaar nóg groter, mooier en leuker dan vorig jaar. BN-ers gaan de bezoekers van alles bijbrengen, van selfie les tot granola bakken en van squatten tot liefdesbrieven schrijven (bron: persbericht).

Lesjes van BN-ers

Fred van Leer geeft mode-instructies, Susan Smit leert de bezoekers liefdesbrieven schrijven, Heleen van Royen komt selfie-les geven. En dit jaar is er, naast gymmen met Arie, een uitgebreid sportprogramma met personal trainingen van Radmilo (Obese), Carlos (dé trainer van Linda de Mol) en Fajah Killerbody Lourens. In de kookstudio worden verschillende gezonde & iets minder gezonde bak- en kookworkshops gegeven. Zo bakt Jet van Nieuwkerk granola.

Nog leuker dan vorig jaar

aast alle hilarische lessen is er genoeg te doen op het festivalterrein om een te gekke dag te hebben. Dit jaar zijn er twee podia. Op de mainstage opnieuw de altijd vrolijke en heerlijk hysterische Janice, als host van LINDA.festival. Iedereen kan hard meezingen met Ali B en Douwe Bob, de andere namen van de line-up worden binnenkort bekend gemaakt via de website. Op het tweede podium, in de LINDA.tent, spelen straks 500 vrouwen tegelijk een pubquiz of zingen ze karaoke met de Tante Joke Karaoke band. Ook delen bekende vrouwen inspirerende verhalen tijdens de LINDA.talks by PrimaDonna. Winkelen kan op de LINDA.markt waar wel 60 winkels zijn. En vintage pareltjes zijn te scoren bij de kofferbaksale. Waarvoor onder meer LINDA. stylisten en actrices Carolien Karthaus-Spoor en Marly van der Velden hun kasten hebben doorgespit. In de beauty wasstraat zijn dit jaar nog meer fijne beautybehandelingen te reserveren, en in de LINDA.bookstore komen onder meer Kluun en Saskia Noort hun boeken signeren.

LINDA.festival is een creatieve samenwerking met Modefabriek B.V., PrimaDonna lingerie en Oikos van Danone zijn hoofdsponsor van LINDA.festival 2017. LINDA.festival vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 van 11.00 tot 19.30 uur. Ook dit jaar is de locatie het Hembrugterrein in Zaandam. Kaarten zijn vanaf te koop via: www.lindafestival.nl. Een festivalkaart kost €27,50, abonnees van LINDA. betalen €20,- voor een kaart. Voor een aantal fijne extra’s en hysterische workshops kunnen er ‘ticket +’ kaarten geboekt worden. Er wordt een klein aantal plekken voor alle ‘ticket +’ activiteiten gereserveerd om nog op de dag zelf te kopen. Er komt regelmatig nieuw aanbod bij, te bekijken en te kopen via: www.lindafestival.nl.

Lees ook:Zaterdag 14 en zondag 15 mei: LINDA.festival Hembrugterrein Zaandam
Lees ook:Tjitske Reidinga organiseert benefietvoorstelling Geen paniek! voor LINDA.foundation
Lees ook:Tickets Zwarte Cross 2014 net zo duur als dit jaar
Lees ook:Première Gooische Vrouwen – De Film
Lees ook:Linda de Mol en Kinderpostzegels samen sterk voor kwetsbare kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>