Vierde editie Caféweek 2017 – 22 t/m 26 maart

Dinsdag 22 tot en met zondag 26 maart beleeft Nederland de vierde editie van de Caféweek. Meer dan 200 cafés in ons land organiseren deze week ‘allerlei bijzondere en leuke activiteiten voor een gezellige avond uit’. Hiermee hopen deelnemende cafés (lijst: klik hier) ‘je te verrassen met een ander soort beleving dan je gewend bent’.

Organisator Horecabrains noemt de week ‘heet moment voor ondernemers om hun bedrijf extra te profileren en nieuwe en bestaande gasten te verrassen.’ Op dinsdag kunnen gasten bij verschillende horecazaken een kijkje achter de schermen nemen. Nieuw dit jaar is de Bier & Wijn-proeverij.  Ook de ‘Vrijmibo’ (vrijdamiddag-borrel) ontbreekt niet, net zo min als de ‘Ribnight’ en de ‘Gin & Tonic party’.

Lees ook:Dag en nacht uitgaan binnenkort mogelijk in Amsterdam
Lees ook:Rookverbod Duitsland op de helling
Lees ook:WK Voetbalfeesten op campings en bungalowparken
Lees ook:Zaterdag 5 augustus: 30+ disco classics Strandfeest van Letz Party
Lees ook:IENS Diner dagen – nieuwe culinaire restaurantweek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>