Wijnfestival ‘Grape-A-Licious’ op De Pier in Scheveningen – 25 en 26 februari

De Pier in Scheveningen introduceert zaterdag 25 en zondag 26 februari het Wijnfestival ‘Grape-A-Licious’. Fijnproevers kunnen tussen 12.00 en 20.00 uur hun hart ophalen met een groot aanbod van kwaliteitswijnen afkomstig uit 7 landen, gemaakt van 14 verschillende druifsoorten. Bijpassende culinaire bites maken de smaakbeleving compleet. De bezoeker maakt al lopende over de foodboulevard van De Pier, een Bourgondische reis langs de zeven verschillende landen waar tevens enthousiaste wijnkenners vertellen over de te proeven wijnen en delicatessen (bron: persbericht).

Over De Pier
De Pier is sinds 18 juli 2015 weer open voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep deze in oktober 2014 kochten. De vernieuwde Pier is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. In november 2016 voegde De Pier daar nog eens vijf luxueuze hotelsuites (zie www.piersuites.nl) aan toe. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, Pier markets, kidsmiddagen, educatieve activiteiten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. De toegang is gratis.
-

Lees ook:Maandag 14 november: officiële opening Pier Suites door burgemeester Van Aartsen
Lees ook:Koningsavond 26 april: Oranje Bal op De Pier van Scheveningen
Lees ook:De Pier van Scheveningen krijgt Europa’se eerste reuzenrad boven zee
Lees ook:Maandag 22 en dinsdag 23 februari: tweede editie Kidsfest op De Pier
Lees ook:Reizende Sterren Festival met Food, Art & Music op De Pier van Scheveningen: 29 – 31 januari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>