André Hazes junior Nachtburgemeester van Nederland 2017

André Hazes junior is door de Nederlandse Horeca verkozen tot Nachtburgemeester van Nederland. De bekende Nederlandse zanger kreeg de ambtsketting omgehangen op woensdag 11 januari tijdens het Horecava-nieuwjaarsfeest ‘MOOI! 2017’, dat werd georganiseerd door de Horecava in samenwerking met HorecaBrains. De Nachtburgemeester is een jaar lang ambassadeur voor de horeca en het nachtleven (bron: persbericht).

De zanger neemt het stokje over van rapper Lange Frans. André Hazes junior is verkozen omdat hij zichzelf, in korte tijd en op eigen kracht, tot een van de meeste geboekte artiesten van Nederland heeft opgewerkt. De jury roemde daarnaast zijn tomeloze energie, positiviteit en betrokkenheid met de horeca. Hazes junior bleek tijdens de verkiezing enorm geliefd te zijn onder de horecaondernemers, voor het eerst was er sprake van een bijna unanieme stemming. De andere genomineerden waren Jan Smit, Peter Beense en Dries Roelvink.

Zanger Hazes junior was enorm vereerd met deze titel en bedankte alle aanwezige gasten. Hij gaf aan de horeca als het verlengde van zijn huiskamer te zien. Vervolgens zong hij spontaan twee nummers van zijn nieuwste album met de toepasselijke naam Leef! Als eerste officiële daad als kersverse Nachtburgemeester reikte Hazes junior de Positivo Award uit aan de zanger Brace. Na een moeilijke periode in zijn leven is Brace bezig met zijn comeback. Dat het de goede kant op gaat met Brace, bleek uit de uitzinnige reactie van het publiek op zijn optreden. De Positivo Award zet een persoon, groep of organisatie die werkzaam in de horeca is in het zonnetje.

Lees ook:André Hazes 10 jaar geleden overleden
Lees ook:Holland zingt Hazes in Ziggo Dome
Lees ook:‘Samen met Dre’: André Hazes in de Arena
Lees ook:André Hazes zou vandaag 65 zijn geworden – feestelijk herdenken in Paradiso
Lees ook:Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>