Duizenden mensen kwamen naar Halloween Parade in Amsterdam

De Halloween Parade in Amsterdam is nog nooit zo druk bezocht geweest als die van gisteren (2016: klik hier). Meer dan vijfduizend griezels – vampiers, heksen, enge clowns, zombies en andere monsters – liepen door de binnenstad en werden bekeken door duizenden mensen langs de kant. Fantasy is hot, zoals ook blijkt aan de vele Fantasy events door het jaar heen.

De optocht begon om 19.30 uur op het Rokin en liep via de Dam, de Nieuwezijds Voorburgwal en de Haarlemmerstraat naar het Westergasterrein.  De deelnemers hadden zich duidelijk uitgeleefd op schmink en uitdossingen, zoals uit het tv-verslag van stadszender AT5 bleek. Ze waren van alle leeftijden.

Lees ook:Amsterdam Halloween Parade 2015
Lees ook:Minuut stilte en Stille tocht vliegramp MH17 in Amsterdam
Lees ook:Maison de Bonneterie gaat dicht
Lees ook:Winkeliers Rokin zijn bouw Noord-Zuidlijn spuugzat
Lees ook:Nederlands Zandsculpturenfestival op Texel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>