Horecava 2015 in Amsterdam RAI

Maandag 12 tot en met donderdag 15 januari vindt de de RAI de 59e editie plaats van de Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie (2016: klik hier). De beurs is voor vakbroeders dé plek om op de hoogte te blijven van de nieuwste snufjes op horecagebied. De beurs is opgedeeld in acht segmenten: Bakkerij, Dranken, Dienstverlening, Fastservice, Grootkeuken Apparatuur, Inrichting & Inventaris, Koffie, Thee & Cacao en levensmiddelen.

 

Tijdens de Horecava worden voor de 15e keer de Horecava Innovation Awards uitgereikt, met prijzen in vier categorieën: eten & drinken, accommodatie & dienstverlening, interieur & design en nieuw: digitale & sociale media. Net als vorige edities worden de Nationale Kampioenschappen voor Koks gehouden, waar koks strijden om de nationale titel. De oudste en meest bekende kookwedstrijd van Nederland, de Gouden Koksmuts, verandert in een teamwedstrijd voor brigades van toprestaurants, met een sterrenkok of meesterkok aan het roer. Daarmee wordt deze prijs net als vroeger het hoogst haalbare op kookwedstrijdgebied in Nederland.  Dinsdag is er een Facilitair Congres. De hallen 1 tot en met 5, 9, 10, 11 en het Elicium zijn alle dagen open van 11.00 tot 18.00 uur. Tegelijkertijd vindt Ethnic Foods Europe plaats in het Elicium.

Lees ook:Maandag 11 januari start zestigste Horecava in RAI Amsterdam
Lees ook:Horecava 2014 in de RAI
Lees ook:Horecava 2012 in RAI Amsterdam
Lees ook:Horecava 2010 in de RAI
Lees ook:Horecava 2017: Restaurant La Rive wint HANOS Gouden Koksmuts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>