Woonbeurs 2014 in de RAI Amsterdam

Dinsdag 30 september tot en met zondag 5 oktober vindt in de RAI in Amsterdam de 11editie plaats van de Woonbeurs (2015: klik hier). Een week lang zijn alle woonstijlen bij elkaar te vinden en staan extra veel experts klaar voor persoonlijk advies: ’Verbouw en verander je huis’, staat op een paginagrote advertentie in een aantal grote landelijke kranten.

Via de website kun je je inschrijven voor persoonlijk advies. Naast advies inwinnen liggen de bekendste woonbladen voor het oprapen. Onder de deelnemers zitten een aantal die Dutch design meubelen laten zien. De beurs is alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag tot 21.00 uur.

Lees ook:VT Wonen & Design Beurs in de RAI
Lees ook:Woonbeurs RAI 2013
Lees ook:Woonbeurs 2012 in de RAI
Lees ook:Wonen & Co 2011 in Groningen
Lees ook:Start visual themajaar 2017 Mondriaan tot Dutch Design op Hoog Catharijne Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>