Holi Festival of Colours in Amsterdam

Het Holi Festival is een van de grootste religieuze feesten in India, waarmee de overgang van de winter naar de lente én het seizoen van de liefde wordt gevierd. Zaterdag 21 juni strijkt het Holi Festival of Colours voor de tweede keer neer in het ArenaPark naast de Amsterdam ArenA. Traditiegetrouw wordt het holi festival ieder jaar in Amsterdam Zuidoost gevierd, met kampvuur, hapjes, muziek, dans en gooien van gekleurd verfpoeder.

Het Holi Festival of Colours doet er een schepje bovenop en maakt er vanaf 12.00 uur een groot, uitbundig feest van, met duizenden mensen, dj’s, live muziek en uiteraard het gooien van verfpoeder in allerlei felle kleuren. Het festival doet 30 steden in 6 landen aan. Op 2 augustus komt het terug naar Nederland: Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht. Tickets en info: zie website.

Lees ook:Holi Festival of Colours in Utrecht
Lees ook:Holifeest 2014 in Rotterdam
Lees ook:Holi 2012 – lente- en nieuwjaarsfeest Hindoes
Lees ook:Internationale dag tegen Racisme en Discriminatie
Lees ook:25-jarig jubileum Leiden Marathon 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>