Tattoo, Art en Street Art Conventie Maastricht 2014

De Tattoo, Art en Street Art Conventie komt naar Maastricht. De eerste zuidelijke editie van dit toonaangevende evenement staat zaterdag 29 en zondag 30 maart in de MECC (2015: klik hier). De Tattoo, Art en Street Art Conventie is een internationaal evenement met beroemde tattoo-artiesten uit binnen- en buitenland. Ook graffiti, street art en art zijn ruimschoots te zien op de conventie. Er zullen piercing-, skateboard-, kleding- en sieradenstands aanwezig zijn en stands met aan rockabilly en tattoo gerelateerde art (bron: persbericht).

Tijdens het evenement vinden er diverse shows plaats, zoals optredens van zanger en entertainer Ski King, Burlesque showgirl Xara von den Vielenregen (winnares van de Milaan Burlesque Award 2013) en Crazy White Sean met zijn Freakshow (niet geschikt voor kinderen). Ook zijn er wedstrijden en zal Ink Model Felicia Frojd met haar weelderige vormen en vele tattoos rondlopen op de conventie. Creativiteit, innovatie en metaalafval komen samen in het artwork van Steampunk Art en er zijn foto-exposities met aan tattoo en body art gerelateerde onderwerpen. Barbershop De Snorrensalon is aanwezig met zijn meesterbarbiers, voor retro haircuts en old school shaves. Op een aantal shows na is de conventie kindvriendelijk. De locatie is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De entreeprijs bedraagt 15 euro, kinderen tot en met 11 jaar mogen gratis mee – maximaal 1 kind per volwassene en onder eigen toezicht. Weekendpas verkrijgbaar voor 25 euro. De deuren staan open zaterdag van 11.00 tot 22.00 en zondag van 11.00 tot 20.00 uur.

Lees ook:Tattoo, Art en Street Conventie Amsterdam
Lees ook:Tattoo Conventie en Erotiek aan de Maas in MECC Maastricht
Lees ook:Tattoo, Art & Street Art Convention Amsterdam in de RAI
Lees ook:Amsterdam Tattoo Convention 2016 in de RAI
Lees ook:Tattoo Conventie 2016 in MECC Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>