Ladies EvenTT Assen

Vrijdag 28 tot en met zondag 30 maart vindt de eerste editie plaats van Ladies EvenTT in Assen. De TT Hal Assen is drie dagen het domein van de dames, met van alles op het gebied van mode, verzorging, wonen, hobby’s, gezondheid,w werk en reizen: ‘alles dat past in de belevingswereld van vrouwen’, belooft de aankondiging.

Doel van het evenement is uit te groeien tot een beurs van formaat. Op het Ladies EvenTT kan je naar hartelust shoppen, maar er is ook van alles te doen. Een gevarieerd randprogramma biedt modeshows, workshops, lezingen en demonstraties. De deuren zijn alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang kost 8 euro; kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.

Lees ook:Negenmaandenbeurs tijdens Huishoudbeurs in de RAI
Lees ook:Vrouw! in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Handwerkbeurs in Van Nelle Fabriek
Lees ook:Woensdag 24 februari: begin Negenmaandenbeurs in de RAI
Lees ook:Fiets en Wandelbeurs 2012 in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>