Neosplash Utopia 3D Tour in Enschede

Enschede beleeft de primeur van de nieuwste 3D visual experience: de nieuwste show van Euope’s Largest Paint Party, NEONSPLASH op zaterdag 22 februari in de Go Planet Expo Hall, van 22.00 tot 05.00 uur. Enorme videoschermen en duizenden 3D-brillen zorgen voor ‘een mega-spektakel en een real-time visual experience’.

Met indrukwekkende lasershows, special effects, acrobatische optredens de allerbeste Dj’s en ‘uiteraard uiterst vloeibare’ verf. Tickets: zie website. Splashfest en NEONSPLASH slaan de handen ineen en pakken deze editie nog groter uit dan ooit. NEONSPLASH is de grootste Paint-Party organisator van Europa en verzoergde in de afgelopen twee jaar meer dan honderd shows.

Lees ook:Brain Experience in Evoluon Eindhoven
Lees ook:Amsterdamse clubs verenigen zich op de Uitmarkt
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam 2011 in de RAI
Lees ook:Museumnacht Amersfoort
Lees ook:Oktober – Maand van de Geschiedenis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>