Vogeltentoonstelling 2014 in Americahal Apeldoorn

Donderdag 16 januari opende de Americahal in Apeldoorn haar deuren voor de 26e editie van Vogeltentoonstelling 2014, die duurt tot en met zondag 19 januari. Vier dagen lang kunnen vogelliefhebbers de duizenden vogels bekijken in verschillende kooien. De dieren komen van kwekers uit het hele land, maar ook uit België en Duitsland. Er zijn vogels te koop en veel vogeltjes strijden mee bij de bondskampioenschappen van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

Er worden verschillende prijzen uitgereikt, zoals de Kampioensvaan aan de Meesterzanger bij de kanaries. Bij de andere vogels wordt in elke hoofdgroep een kampioen aangewezen, die de kampioensvaan krijgt. Daarnaast wordt er goud, zilver en brons vergeven. De deuren zijn open van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets: zie website.

Zie ook: dit weekend Nationale Tuinvogeltelling

Lees ook:Vogel 2012 in Americahal Apeldoorn
Lees ook:Dure vogeltjes op Nationale Vogeltentoonstelling extra beveiligd
Lees ook:Huismus opnieuw koploper vogeltelling
Lees ook:Massaal tuinvogeltjes tellen
Lees ook:Weekend tuinvogeltjes tellen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>