KerstCreaties in Brabanthallen Den Bosch

De Brabanthallen in Den Bosch zijn komend weekend de plek om inspiratie op te doen voor de feestdagen, tijdens 13e editie van KerstCreaties, van donderdag 28 november tot en met zondag 1 december. ‘Dé kerst- en winterfair die het feestseizoen opent’, zoals de aankondiging belooft, biedt verschillende thema’s en activiteiten. Thema dit jaar is: nostalgie. Zo’n 180 sfeervolle stands bieden leuke en unieke hebbedingetjes in alle prijsklassen voor jong en oud.

Daarnaast zijn er workshops, demonstraties bloemschikken, proeverijen van Nederlandse bodem, Oma’s Kooktheater, feestelijk gedekte tafels. Verschillende themapleinen bieden kerstartikelen en sint- en kerstcadeaus,  maar ook feestmode, make-up en woonaccessoires. Voor de kinderen is er een schaatsbaan. De deuren staan op en van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag tot 21.00 uur. Voor 1 euro rijden pendelbussen tussen het NS-station en de Brabanthallen, Tickets: zie website.

Lees ook:Floraliën Nederland in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Kerst op Paleis Het Loo
Lees ook:Paleis Het Loo – Spirit of Winter
Lees ook:Kerst op Keukenhof 2011
Lees ook:Vrouw! In WTC Expo Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>