Woonbeurs RAI 2013

Dinsdag 1 toten met zondag 6 oktober 2013 vindt in de RAI in Amsterdam de 10editie plaats van de Woonbeurs Amsterdam (2014: klik hier). Een week lang zijn alle woonstijlen bij elkaar te vinden en staan extra veel experts klaar voor persoonlijk advies, omdat daarvoor dit keer extra aandacht is. Iedere dag zijn er experts te vinden in het Bouw/Verbouwdistrict, het Architectenplein, bij Keukengeheimen of op het Woonbeurs Adviesplein.

Nieuw is het Home Fashion District, waar professionele interieurspecialisten adviezen kunnen helpen bij het vinden van de juiste kleur, materiaal en stijlcombinaties. Persoonlijk advies is via de website te boeken. Elke dag wordt er een woonwens-cheque ter waarde van 1000 euro verloot onder de bezoekers, die op de Woonbeurs is te besteden. De Woonbeurs wordt dinsdag 1 oktober feestelijk geopend door Piet Boon om 10 uur. Om 11 uur wordt de designprijs Woonbeurs Amsterdam PIN uitgereikt. De beurs is alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag tot 22.00 uur.

Lees ook:Woonbeurs 2014 in de RAI Amsterdam
Lees ook:VT Wonen & Design Beurs in de RAI
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam 2009 in de RAI
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam in de RAI
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam 2010 – het nieuwste op woongebied

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>