Tilburg Culinair 2013

Het Willemsplein in Tilburg is van donderdag 26 tot en met zondag 29 september 2013 het decor voor en hapje en een drankje, tijdens de 23e editie van Tilburg Culinair. Ook dit keer beloven vijftien restaurants uit de regio en verschillende artiesten er een culinair feestje van te maken. De toegang is gratis. Op het festival moet eten en drinken worden betaald met het Tilburgse Troske, een speciaal ontworpen munt ter waarde van 2,40 euro. De prijzen van gerechten variëren van 1 tot 4 Troske.

Donderdag is voor genodigden, vrijdag is iedereen welkom van 20.00 tot 01.00 uur, zaterdag van 15.00 tot 01.00 uur en zondag van 14.00 tot 23.00 uur. De Brabantse Week van de Smaak, die vorig jaar tijdens Tilburg Culinair opende, wordt zaterdag 28 september afgetrapt op het Hofplein in Bergeijk (aan de grens met België, ten zuiden van Eindhoven). De landelijke Week van de Smaak 2013 opent zaterdag 28 september in Venlo.

Lees ook:Tilburg Culinair 2012
Lees ook:Tilburg Culinair 2010
Lees ook:Nederlandse Week van de smaak
Lees ook:Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch
Lees ook:Week van de Smaak – de lekkerste week van het jaar: 1 t/m 9 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>