Jenever Festival 2013 in Amsterdam

Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2013 vindt in de Posthooornkerk in Amsterdam de vierde editie plaats van het Jenever Festival. Het festival is voor professionals en particulieren, – uitsluitend toegankelijk voor mensen boven de 18 (mét een ID-kaart) – stelt iedereen in de gelegenheid om (opnieuw) kennis te laten maken met Neerlands populairste borrel: Jenever, een traditioneel natuurproduct. Eerde edities vonden plaats in Schiedam: met haar jeneverstokerijen van oudsher de jeneverstad van Nederland.

 

Jeneverstokerijen hebben hun proeftafels, er is doorlopend een bartenderprogramma ‘mixen en cocktails met jenever’, er zijn workshops, lezingen en masteclasses. Zondag is de vierde editie van het Nederlands Kampioenschap ‘Mixen & Cocktails met jenever’. De Posthoornkerk zit aan de Haarlemmerstraat 124-126 en ligt op loopafstand van het Centraal Station. Zaterdag is er een middagprogramma van 13.00 tot 17.00 uuur en een avondprogramma van 19.00 tot 23.00 uur, zodag een middagprogramma van 13.00 tot 17.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Jenever Festival Schiedam 2011
Lees ook:Jenever Festival Schiedam
Lees ook:Jeneverfestival 2015 in Schiedam
Lees ook:Graphic Design Festival in Breda
Lees ook:Food Film Festival in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>