RAIL 2013 in Houten Expo

Tot en met zondag 24 februari 2013 vindt in Expo Houten het jaarlijkse modelspoor evenement RAIL plaats, de ontmoetingsplaats voor modelsporend Nederland (2014: klik hier). RAIL is niet alleen voor doorgewinterde bouwers, maar ook voor beginners en voor mensen die modelspoor van vroeger kennen en nu weer wat tijd hebben om de hobby op te pakken. Kinderen zijn meer dan welkom. Er zijn verenigingsbanen met volop treinenloop, techniek, baanbeveiligingssystemen en verenigingsleden vertellen alles over hun modelbouw.

Daarnaast zijn er gedetailleerd gebouwde banen, vaak nagebouwd naar bestaande spoortrajecten, stadsgezichten en historische situaties.  RAIL wordt georganiseerd met de Modelspoorbeurs, een gerenommeerde beurs met een lange traditie, die vrijwel iedere maand exposeert in drie hallen. De beurs is alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:RAIL 2014 in Expo Houten
Lees ook:Modelspoorbeurs Rail 2012 bij Expo Houten
Lees ook:Modeltreinen op ‘Rail 2008’
Lees ook:Modeltreinen in Rijswijk
Lees ook:Modelbouw & Miniatuur Rijswijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>