Modelbouwshow.nl in Zeelandhallen Goes

Zaterdag 23 en zondag 24 februari (2017: klik hiere) zijn de Zeelandhallen in Goes gevuld met varende, vliegende en rijdende modellen: Modelbouwshow.nl. Modelbouw wordt uitgeoefend door hobbyisten en professionals, zoals architecten en scheepsbouwers.

Zij maken schaalmodellen naar werkelijkheid of fantasie van gebouwen, voertuigen, boten en vliegtuigen De Modelbouwshow.nl is een publieksevenement voor jong en oud. Het is een ontmoetingsplatform voor liefhebbers van modelbouw en LEGO. Het evenement steunt Stichting KiKa (Kinderen tegen kanker) tijdens de show. De beurs is beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Modelbouwshow.nl 2012 in Zeelandhallen Goes
Lees ook:Modelbouwshow 2011 in Goes
Lees ook:Modelbouwshow en LEGO Festijn Goes
Lees ook:25e editie Modelbouwbeurs in Zeelandhallen Goes
Lees ook:Nationale Modelbouw Manifestatie in Militaire Luchtvaartmuseum Soesterberg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>