VerzamelaarsJaarbeurs en Mega Platen & CD Beurs Utrecht

Zaterdag 21 en zondag 22 november 2009 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht voor de 30e keer de VerzamelaarsJaarbeurs plaats (editie 2011: klik hier): het grootste vintage evenement in Europa. Zoals altijd in combinatie met de 32e Mega Platen & CD Beurs. In vijf hallen staan ruim tweeduizend kramen met alles wat er te verzamelen valt, van porseleinen poppen tot designartikelen, van servies tot zakhorloges. Naast de vele verkoopstands zijn er  bijzondere tentoonstellingen, presentaties, demonstraties en signeersessies.

Zo zijn er demonstraties van oude technieken en ambachten, stelt de Michael Jackson fanclub zeldzame items tentoon en zitten in hal 11 een aantal acteurs voor signeersessies klaar onder het motto  ‘Meet the Stars’. Bezienswaardig is de collectie antiek speelgoed van het Franse museum La Boite a Jouets in Roquefort. Jacques d’Ancona zal de winnaars bekendmaken van de Dutch Collectors Awards. Er zijn meerdere categorieën: jongens onder en jongens boven de 18 en meisjes onder en meisjes boven de 18. Het vindt zaterdag om 14.00 uur plaats rondom het Museumplein achterin hal 7. De beurs is te bezoeken zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Donderdagavond aanmelden voor de Keizersrace
Lees ook:Verzamelaarsjaarbeurs 2011
Lees ook:Verzamelaars Jaarbeurs en Mega Platen&CD beurs in Utrecht
Lees ook:Open Fries Kampioenschap Slingeraap
Lees ook:Golf & Lifestyle de Beurs Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>