Gothic & Fantasy in Rijswijk

De Evenementenhal Rijswijk is op zaterdag 1 zondag 2 maart 2008 het domein van gothic: dan vindt de Gothic & Fantasy Beurs plaats (editie 2011: klik hier). Ondernemers uit meerdere landen bieden op ruim 200 kramen Gothic en Fantasy artikelen aan, zoals kleding, sierraden, kunst, meubels, mineralen, boeken, cd’s, zwaarden, heksenartikelen en games. Er zijn workshops te volgen, zoals kaarsenrollen, tolspinnen, maskers versieren, wierook maken en mandala tekenen. Er is een stand waar kinderen zich kunnen laten schminken. Op beide dagen treedt ‘Rapalja’ op: een band die Keltische muziek maakt. Op zaterdag speelt ‘The Dreamside’ een mengeling van Gothic en Metal muziek; op zondag komen ‘A New Dawn’ en ‘Lolly Jane Blue’, de nieuwkomer van 2008. Sarah-May tekent voor een mysterieuze modeshow. Zie ook ‘Evenementenhal blijft open‘ en ‘Gothic in Arnhem‘. 

 
Op het middeleeuwse plein worden oude ambachten gedemonstreerd, zoals pottenbakken, lepel en kommen snijden en tolspinnen. Er is een middeleeuwse apotheek met kruiden, siroop, zalf en zeep. Er komen demonstraties zwaard vechten uit de middeleeuwen, een goochelaar en een verhalenverteller en er worden historische gebeurtenissen nagespeeld. Volksmuziekgroepen spelen op traditionele instrumenten, zoals trom en doedelzak. Nieuw dit jaar is een kostuumwedstrijd, die Noize Magazine en Alskaer organiseren. Op bede dagen kiest een jury een winnaar. Meedoen: klik hier voor het inschrijfformulier. De beurs is op beide dagen open van 10.00 tot 18.00 uur en kost € 8,=; kinderen van 2 tot en met 10 jaar € 4,= (inclusief toegang tot Speelstad).

 

Lees ook:Rijswijk in de ban van Gothic & Fantasy
Lees ook:Gothic en Fantasybeurs Rijswijk
Lees ook:Gothic & Fantasy in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs in Expo Rijswijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>