Trucks eindejaarsmarkt in de RAI

Op 26 en 27 december vindt in de RAI in Amsterdam de jaarlijkse Trucks Eindejaarsmarkt plaats: de grootste en gezelligste indoor truckshow in heel Europa (editie 2012: klik hier). Tal van vrachtwagens zijn er te bewonderen: oldtimers, bont beschilderde trucks, dikke Amerikanen en snelle racetrucks. Daarnaast is er een truckersmarkt, kunnen chauffeurs met hun truck meedoen aan een heuse schoonheidswedstrijd en komen de finalisten van het RTL7 programma ‘Trucker M/V’ naar de beurs.

 

Iedere chauffeur kan zijn of haar truck laten meedingen voor een ereplaats in de Trucks Hall of Fame en inschrijven in categorieën als ‘Truck of the Show’, ‘Mooiste Interieur’ of ‘Mooiste Oldtimer’. De bezoekers bepalen wie de winnaars worden. Op 27 december worden de winnaars aan het einde van de beursdag bekendgemaakt. De kinderen kunnen zich vermaken in een speciaal voor hen gemaakte kinderkermis. De ouders en ouderen worden vermaakt door entertainers. Op de truckersmarkt is alles te vinden, wat de ware trucker en truckliefhebber zoekt, zoals accessoires, sierraden en miniatuurtrucks.


 

De finalisten van de RTL7 show ‘Trucker M/V’ komen ook. In dit programma met Winston Gerschtanowitz als presentator wordt uit tien kandidaten – vier vrouwen en zes mannen – de beste trucker gezocht. De twee laatste finalisten moeten een route met opdrachten naar Zweden afleggen en ondergaan daar de laatste en beslissende test. Openingstijden beide dagen 10.00-17.00 uur. Entree 12 euro, bezitters van een groot rijbewijs 5 euro korting

Lees ook:Trucks Eindejaarsfestijn 2011 in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:TT-Circuit Assen: Truckstar Festival 2016
Lees ook:Truckstar Festival op TT Cicruit Assen
Lees ook:Ongericht Enthousiasme wint Cameretten
Lees ook:Grande Finale Ouderen Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>