Groningen: trein botst op kudde jonge koeien

In de provincie Groningen is een trein op een kudde ontsnapte jonge koeien gebotst. Daarbij zijn zeker vier koeien gedood; één koe kon levend uit een sloot worden getakeld. Hoeveel koeien het niet hebben gehaald, valt nog niet te zeggen. Het ongeluk gebeurde zaterdagnacht rond 01.00 uur tussen Winsum en Sauwerd. 

ProRail en de brandweer waren de hele nacht bezig om het spoor schoon te krijgen. Hoe de koeien konden ontsnappen, is nog niet duidelijk. In de trein van Arriva zaten twaalf passagiers; ze raakten niet gewond.

Lees ook:Berging ontspoorde trein Dalfsen sneller dan gepland
Lees ook:Nog steeds geen treinen tussen Deventer en Apeldoorn door ongeluk bij Teuge
Lees ook:Treinverkeer Amsterdam weer normaal
Lees ook:Tot morgen geen treinen Zwolle-Amersfoort
Lees ook:Brand in trein tussen Breukelen en Abcoude

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>