Kaarten voor extra derde André Kuipers’ SpaceXperience-LIVE show vanaf vandaag te koop

Vanwege de grote vraag naar tickets is er een derde SpaceXperience-LIVE show met André Kuipers toegevoegd op zaterdag 11 november om 11.30 uur. De kaartverkoop start vandaag. De show van 15:45 uur is uitverkocht en voor de show van 20:00 uur is nog een beperkt aantal eerste en tweede rang stoelen beschikbaar. Op 11 november transformeert de Ziggo Dome in Amsterdam voor één keer in een universum vol sterren, planeten én vliegende objecten.

Kaartverkoop via www.spacexperience.nl (bron: persbericht).

Wereld Natuur Fonds is trotse partner van SpaceXperience-LIVE

LiveLane en het Wereld Natuur Fonds (WNF) maken vandaag tevens bekend een partnership te zijn aangegaan rondom SpaceXperience-LIVE. In deze show maakt het publiek kennis met de schoonheid en de kwetsbaarheid van de planeet. Een thema dat naadloos aansluit bij de filosofie van WNF en de missie van André Kuipers, ambassadeur van WNF, om aan alle generaties het verhaal van de aarde over te brengen.

André Kuipers: “Tijdens mijn eerste ruimtereis in 2004 werd ik overweldigd door de pracht van onze planeet, maar ik zag ook de bedreigingen. Na de terugkeer van die reis besloot ik hiervoor aandacht te vragen en ben ik ambassadeur geworden van het WNF. Dat WNF nu partner is van SpaceXperience-LIVE is een kroon op deze jarenlange samenwerking. Samen kunnen we aan alle mensen in de Ziggo Dome deze boodschap overbrengen”.

Kirsten Schuijt, Directeur Wereld Natuur Fonds: “Met deze samenwerking kunnen we het publiek op een prachtige, vernieuwende manier laten ervaren waarom we zuiniger moeten omgaan met onze natuurlijke rijkdommen. De show waarin state-of-the-art technieken en natuur samenkomen is André Kuipers op het lijf geschreven. Hij kan als geen ander uit eigen ervaring vertellen over de schoonheid en kwetsbaarheid van de aarde”.

SpaceXperience-LIVE
De Ziggo Dome in Amsterdam transformeert op 11 november voor één keer in een universum vol sterren, planeten en vliegende objecten. SpaceXperience-LIVE geeft het publiek de kans om te ervaren hoe het voelt om een astronaut te zijn, een raketlancering te beleven en naar de planeten te vliegen. Met behulp van de allernieuwste special-effects en state-of-the-art technieken komen entertainment, spektakel, wetenschap, techniek en duurzaamheid samen in een indrukwekkende ‘in the round’ show met André Kuipers in het middelpunt. De regie van de show is in handen van David Grifhorst, die onder andere ook The Passion regisseert.

Kaarten voor SpaceXperience-LIVE zijn verkrijgbaar via www.spacexperience.nl

Lees ook:Zestig jaar ruimtevaart: André Kuipers zet 60 jaar ruimtevaart volop in de schijnwerpers
Lees ook:A Beautiful Planet met André Kuipers in Omniversum
Lees ook:Michael Jackson – The Immortal World Tour in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome
Lees ook:Beyoncé in Ziggo Dome Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>