Proef het boerenleven tijdens Campina Open Boerderijdagen

Vrijdag 26 mei en maandag 5 juni organiseert Campina voor de twaalfde keer de Open Boerderijdagen. Meer dan 60 melkveehouders in heel Nederland openen op vrijdag tijdens het hemelvaartweekend en op tweede pinksterdag de deuren van hun boerderij voor publiek. Een leuk en bovendien gratis uitje voor het hele gezin, waarbij de bezoekers een kijkje kunnen nemen achter de schermen van de boerderij en kunnen zien waar de melk die thuis op tafel staat vandaan komt (bron: persbericht).

Tijdens de Campina Open Boerderijdagen leert jong en oud hoe het er op de boerderij aan toe gaat en waar melk vandaan komt tijdens een rondleiding van de boer. Daarnaast zijn er spel-activiteiten als een boerenmeerkamp voor de hele familie en het melkbus-heffen waarbij kinderen kunnen laten zien hoe sterk ze zijn. Hiernaast kunnen bezoekers Campina producten proeven en leren over zuivel als basis van een gezond voedingspatroon in combinatie met beweging. De deelnemende boerderijen zijn op een van de dagen open tussen 10.00 uur en 16.00 uur, toegang is gratis. Kijk voor meer informatie en alle deelnemende boerderijen op de website.

Lees ook:Campina start met Eurosparen
Lees ook:Ten noorden van de lijn Alkmaar-Enschede ‘beter niet de weg op gaan’
Lees ook:Extra vergoeding FrieslandCampina aan boeren om minder melk te produceren
Lees ook:Boerderijenfestival Orvelte 2011
Lees ook:Boerderijenfestival Orvelte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>