Landelijke opschoondag – zaterdag 25 maart

Zaterdag 25 maart beleeft Nederland haar jaarlijkse voorjaarsschoonmaak, tijdens de landelijke Opschoondag ‘Nederland Schoon‘. Iedereen kan helpen zwerfafval op te ruimen: gemeenten, scholen, bedrijven, sportverenigingen, maar ook mensen in hun eentje. Iedereen kan acties aanmelden: zie website.

Zie ook: Earth Hour

Alles onder het motto ‘samen de handen uit de mouwen steken’. Schoonmaken kan natuurlijk ook zonder al te veel poespas. Zelf ruim ik altijd al rommel in de natuur op, bijvoorbeeld op plekken waar ik op dat moment van de zon geniet. Ik heb altijd wel een leeg boterhamzakje of zo bij me om rotzooi in kwijt te kunnen. Maar het is – zeker voor kinderen – natuurlijk wel zo gezellig om als groep de rommel te lijf te gaan en Nederland een stukje schoner te maken.

Lees ook:Zaterdag 19 maart: Landelijke Opschoondag en Earth Hour
Lees ook:Nederland Schoon: landelijke voorjaarsschoonmaak van de natuur
Lees ook:Boskalis Beach Cleanup Tour 2017
Lees ook:De beste bestemmingen voor een goedkoop weekendje weg!
Lees ook:Opschoondag maakt Nederland schoner

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>