Herinnering Verlicht op begraafplaats De Nieuwe Ooster Amsterdam

@Erik Feenstra

Begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam is woensdag 28 oktober van 18.00 tot 21.00 uur geopend: tijdens de jaarlijkse lichtjesavond Herinnering Verlicht. Aan de vooravond van Allerheiligen en Allerzielen kunnen nabestaanden de rustplek van hun overleden dierbaren bezoeken. Daarnaast bieden lichtjes, poëzie, verhalen, video-installaties, beeldende kunst en muziek ruimte om te herdenken.

Bezoekers die specifieke graven zoeken, kunnen het beste een zaklamp meenemen. Auto’s worden geweerd, dus iedereen moet op de fiets of met het openbaar vervoer komen. De Nieuwe Ooster in Amsterdam-Oost verzorgt begrafenissen en crematies namens de gemeente Amsterdam voor iedereen, ongeacht sociale, religieuze of culturele achtergrond. De hoofdingang bevindt zich aan de Kruislaan 126.

Lees ook:Herinnering verlicht op De Nieuwe Ooster Amsterdam
Lees ook:Herinnering Verlicht op Nieuwe Ooster Begraafplaats in Amsterdam
Lees ook:Herinnering Verlicht: avondherdenking op de Nieuwe Ooster Amsterdam
Lees ook:Rotterdam: helft Maastunnel gaat voor twee jaar dicht
Lees ook:OV staakt heel etmaal in drie grote steden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>