Vrijdag 9 oktober: landelijke Dag van de Duurzaamheid

oktober2-kleiner3Vrijdag 9 oktober vindt voor de zevende keer de landelijke Dag van de Duurzaamheid plaats. Dan organiseren particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden duurzame activiteiten in het hele land. Zo organiseert Energy Floors uit Rotterdam van 18 tot 23 uur de Global Dance Challenge op NS station Utrecht Centraal: zo veel mogelijk energie opwekken door te dansen, met als doel het wereldrecord te verbreken.

Prinses Laurentien en oud-politicus Jan Terlouw schreven speciaal voor deze dag het boek ‘Kapsones’, dat vrijdag officieel wordt gelanceerd op honderden basisscholen. De prinses komt samen met Jan Terlouw, weervrouw Helga van Leur en DJ Gregor Salto naar basisschool Pantarijn in de Meern om uit het boek voor te lezen.  Van 9 tot en met 18 oktober bieden meer dan honderd modewinkels in het hele land duurzame mode tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week. Het mode-event wordt vrijdag geopend in The College Hotel in Amsterdam.

Lees ook:Dance at the Park in Nijmegen
Lees ook:Dancetour Goes
Lees ook:Zomerfeesten Gorinchem
Lees ook:Nationale Boomfeestdag 2010
Lees ook:Prinses Laurentien opent Week van de Alfabetisering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>