Weekend van de Rollende Keukens 2015 Westergasfabriek Amsterdam

Woensdag 13 mei, op de avond voor Hemelvaartsdag, begint op het park rondom de Amsterdamse Westergasfabriek de achtste editie van het Weekend van de Rollende Keukens (2016: klik hier). Tot en met zondag 17 mei vormen tientallen mobiele eetgelegenheden één groot openluchtrestaurant, met gastronomische vreetkarren, excentrieke culinaire wagens, bbq-campers en rollende keukenprinsessen.

Zie ook: Libelle Zomerweek

De toegang tot het terrein is gratis, de hapjes en drankjes zijn ‘verleidelijk doch betaalbaar’, belooft de aankondiging. Pinnen kan niet, maar er staan wel pinautomaten om geld op te nemen. De keukens zijn woensdag open van 18.00 tot 23.00 uur, donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 23. 00 uur. Het is niet aan te raden met de auto te komen: ‘neem de benenwagen, de fiets of het openbaar vervoer’, meldt de organisatie. Naast lekker eten is er muzikaal vertier, draaien er films en zijn er tv-opnames van De Wereld Draait Door en Pauw (beiden kosten 5 euro entree). Antwerpen kent iets soortgelijks tijdens het Hemelvaartsweekend: Antwerpen Proeft.

Lees ook:Weekend van de Rollende Keukens Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Buiten eten met Pinksteren: Rollende Keukens, Lepeltje Lepeltje en Food Truck Festival TREK
Lees ook:Weekend van de Rollende Keukens op Westergasterrein Amsterdam
Lees ook:Weekend van de Rollende Keukens in Amsterdam
Lees ook:Het Weekend van de Rollende Keukens 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>