Weekend van de Rollende Keukens Westergasfabriek Amsterdam

Woensdag 28 mei, op de avond voor Hemelvaartsdag, begint op het terrein van de Amsterdamse Westergasfabriek de zevende editie van het Weekend van de Rollende Keukens (2015: klik hier). Tot en met zondag 1 juni kunnen smulpapen terecht bij tientallen mobiele eetgelegenheden. Meer dan honderd tot mobiel restaurant omgebouwde bakbrommers, dubbeldekkers, aanhangers, pipowagens, campers en busjes vormen samen één groot openluchtrestaurant: ‘van gastronomische vreetkar tot excentrieke pizzawagen en van curieuze BBQ-camper tot rollende keukenprinsessen’.

Naast lekker eten klinkt er ‘mobiele muziek’ op drie plekken. De toegang tot het terrein is gratis, de hapjes en drankjes zijn ‘verleidelijk doch betaalbaar’, belooft de aankondiging. Pinnen kan niet, maar er staan wel pinautomaten om geld op te nemen. De keukens zijn woensdag open van 18.00 tot 23.00 uur, de andere dagen van 12.00 tot 23. 00 uur. Het is niet aan te raden met de auto te komen: ‘neem de benenwagen, de fiets of het openbaar vervoer’, meldt de organisatie.

Lees ook:Weekend van de Rollende Keukens op Westergasterrein Amsterdam
Lees ook:Weekend van de Rollende Keukens 2015 Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Buiten eten met Pinksteren: Rollende Keukens, Lepeltje Lepeltje en Food Truck Festival TREK
Lees ook:Het Weekend van de Rollende Keukens 2012
Lees ook:Weekend van de Rollende Keukens in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>