Open dag nationale parken met veel muziek

Er zit muziek in de nationale parken. Luister naar het geluid van de Nederlandse natuur! Op 25 mei 2014 organiseren de Nederlandse nationale parken een speciale open dag vol muzikale activiteiten zoals een openluchtconcert, open podium, workshop natuurmuziek maken, high tea met klassieke strijkmuziek, stiltewandeling en leuke kinderactiviteiten. Kom naar het Nationaal Park bij jou in de buurt en ontvang een leuk cadeau.

Onze nationale parken zitten vol muziek: de wind over een uitgestrekt duinlandschap, het geritsel van bossen, het stromen van beekjes, het getik van de zwarte specht en het gezang van de bruinvis. Daarom ontvangen alle bezoekers van de Dag van het Nationaal Park op 25 mei een passend cadeautje: een unieke ringtone van een ritmische mix van natuurgeluiden uit de Nederlandse natuur. Nederland kent maar liefst twintig nationale parken. Deze parken vertellen het verhaal van de Nederlandse natuur. Je vindt er duinen, bossen, heide, laagveen, getijdenwater, beekdalen en vennen. En ook de bewoners verschillen per park: bijzondere vogelsoorten, vlinders, reptielen en amfibieën, edelherten, dassen, bevers, otters, zwijnen en zeehonden. Ontdek de parken zelf; je kunt er wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden, kanoën en varen.

Lees ook:Staatsbosbeheer: ‘Blijf zondag weg uit het bos’
Lees ook:Westkust Texel krijgt monumentenstatus
Lees ook:Dag van het Park 2014
Lees ook:Dag van het Park 2012
Lees ook:Groet uit Schoorl Run 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>