Floraliën Nederland in Brabanthallen Den Bosch

Vrijdag 9 tot en met zondag 18 mei zijn de Brabanthallen in Den Bosch het domein van Floraliën Nederland, een ‘kilometerslange wandeling langs de mooiste bloemen en planten van moeder natuur’, belooft de aankondiging. Een ontdekkingstocht voor jong en oud met meer dan honderdduizend bloemen en planten, de laatste trends, showtuinen, daktuinen, verticale tuinen, fraai gedekte tafels, proeverijen, demonstraties en optredens.

De Floraliën worden ook gehouden in België (met een 200-jarige traditie), Hongarije, Italië en Frankrijk. Woensdag 14 mei vindt het NK Bloemschikken plaats. De complete tuinbouwsector is vertegenwoordigd, zoals boomkwekerij-producten, potplanten, snijbloemen, bloemsierkunst, groenten en fruit. De beurs is opgedeeld in thema’s: Internationaal, Green City, Binnengroen, Tuin en Het Stadspark. Landschapsarchitect Niek Roozen maakte het ontwerp van de Floraliën.  De beurs is iedere dag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Tuinbouw Relatiedagen in Rijswijk
Lees ook:Varend Corso trekt door Westland
Lees ook:Varend Corso Westland 2017
Lees ook:EK Waterpolo 2012 in Eindhoven
Lees ook:Bloemencorso Rijnsburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>