Huis en Tuin in WTC Expo Leeuwarden

Donderdag 28 februari tot en met zondag 3 maart 2013 is WTC Expo in Leeuwarden het domein van de tiende editie van Huis & Tuin (2014: klik hier), één van de toonaangevende beurzen op huis-, tuin- en woongebied in Nederland. ‘Met alles voor in en om het huis laat deze beurs zich met geen andere vergelijken’, meldt de aankondiging. Naast de populaire thematuinen en woonveiling kunnen bezoekers ‘meer dan ooit hun creativiteit de vrije loop laten en inspiratie opdoen’.

 

Ook dit jaar hebben hoveniers en tuinspecialisten hun best gedaan om voor de lente uit fraaie modeltuinen te creëren, van bloementuin of dakterras tot moestuin. Naast tuinen biedt Huis & Tuin de nieuwste ontwikkelingen op tuingebied, tuinmeubelen en accessoires. De Woonhal biedt voor he teerst acht inspirerende ‘binnenkijkers’ en voor de derde keer zijn er woonveilingen en taxaties. In december staat het Glazen Huis van Serious Request in Leeuwarden: op Huis & Tuin wordt alvast geld ingezameld bij en met een kusttafel, ‘The Queens Table’. Tickets en openingstijden: zie website.

Lees ook:Vernieuwde beurs Huis & Tuin 2.0 in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Huis & Tuin in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Huis&Tuin in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Tuinbeurs in Groningen
Lees ook:Tuinbeurs Den Bosch: ‘Tuinidee’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>