Tuin en Sfeer in Martiniplaza Groningen

Voor de lente moeten we nog even geduld hebben, maar we kunnen ons in de winterkou alvast opwarmen met plannetjes voor tuin, terras en balkon. Of ideeën opdoen in tuincentra of op tuinbeurzen, zoals Tuinidee in Den Bosch, of Tuin & Sfeer in Groningen (2014: klik hier). Van donderdag 21 tot en met zondag 24 februari 2013 (in de voorjaarsvakantie) is het Groningse Martiniplaza het domein van de 21e editie van deze tuin-sfeerbeurs.

‘Met prachtige tuinen die de nieuwste trends en ontwikkelingen weergeven voor het komende seizoen’, belooft de aankondiging. Het publiek kan er modeltuinen verwachten, tuinmateriaal (zoals schuttingen, tuinhuisjes en bestrating) en tuindecoraties. Ook is er een tuinbraderie met alles op het gebied van tuinen en tuinaccessoires. Bezoekers kunnen hun kennis opfrissen en inspiratie opdoen bij verschillende workshops en lezingen. Daarnaast kunnen ze met hun vragen, tips en ideeën terecht bij de hoveniers en tuincentra op de beurs. De deuren staat donderdag en vrijdag open van 14.00 tot 21.30 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Tuin en Sfeer in Martiniplaza Groningen
Lees ook:Tuin & Sfeer Beurs in Martiniplaza Gronongen
Lees ook:Tuinbeurs in Groningen
Lees ook:Huis en Tuin in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Tuin- en Sfeerbeurs Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>