Scheveningen Vliegerfestival 2012

Zaterdag 29 en zondag 30 september 2012 vindt op het strand van Scheveningen voor de 34e keer een vliegerfeest plaats: het Mascotte Vliegerfestival (2013: klik hier). Op beide dagen wordt gevliegerd tussen 12.00 en 17.00 uur. Zaterdagavond wordt vanaf 20.00 uur gevliegerd: de vliegers zijn dan voorzien van lampjes.

Dit jaar is er een grote Arena van circa 150 bij 100 meter, waarin in principe iedereen zijn vlieger oplaat. Hoofdthema is een vliegend aquarium, maar andere vliegers zijn ook welkom. Daarnaast komt aan beide kanten een kleinere arena: één om workshops te geven voor de jeugd en de andere voor show vliegeren. Internationale vliegertoppers komen naar Scheveningen om hun kunsten in het luchtruim te tonen. Programma: zie website, al hangt het altijd van de wind af of er gevliegerd kan worden.

Lees ook:Vliegerfestival Scheveningen 2010
Lees ook:Vliegerfestival Scheveningen 2017
Lees ook:Mascotte Vliegerfestival Scheveningen 2011
Lees ook:Vliegerfeest Scheveningen: zaterdag 24 en zondag 25 september
Lees ook:Vliegerfeest Scheveningen 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>