Langedijker Lichtjesavond


Vrijdagavond 17 augustus 2013 is Broek op Langedijk (ten noorden van Alkmaar) het decor van de jaarlijkse sprookjestocht van verlichte boten: de Langedijker Lichtjesavond, al jaren een vaste traditie in Langedijk (2013: klik hier). Ruim vijftig versierde en verlichte boten varen kriskras door het sprookjesachtig en sfeervol verlichte decor van het Rijk der Duizend Eilanden, via de Achterburggracht en eindigen bij Museum BroekerVeiling.

Iedereen kon zich aanmelden: ‘van surfplank tot akkerschuit’, aldus de organisatie. Een jury beoordeelt de boten op versiering en verlichting. De vloot vertrekt om 20.30 uur vanaf de Machinesloot in Zuid-Scharwoude en vaart richting museum, feeëriek verlicht en voor het publiek geopend van 19.00 tot 24.00 uur. Er is muziek, er zijn drankjes en hapjes.

Lees ook:Lichtjesavond 2011 Broek op Langedijk
Lees ook:Lichtjesavond Broek op Langedijk
Lees ook:Lichtjesavond Broek op Langedijk
Lees ook:Lichtjesavond Langedijk Waterrijk
Lees ook:Langedijker Lichtjesavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>