Bloemencorso trekt door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk

Zaterdag 11 augustus 2012 vindt de 67e editie plaats van de Flower Parade Rijnsburg, de ‘officiële’ titel van het bloemencorso Rijnsburg (2014: klik hier). Thema dit jaar is: ‘Ik hou van …’ Praalwagens en auto’s met bloemen, muziek en ruim duizend figuranten trekken zaterdagmiddag door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk.

Staat in het voorjaar het Bloemencorso door de bollenstreek op de agenda, iedere zomer kent deze regio, van oudsher een bloemengebied, de Flower Parade. De Flower Parade vertrekt om 13.00 uur vanaf Bloemenveiling FloraHolland en trekt door Rijnsburg, Katwijk (binnenkomst vanaf 14.00 uur) en Noordwijk (binnenkomst vanaf 18.30 uur). De parade arriveert rond 19.15 uur op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk aan zee. Daar kan het publiek de praalwagens de hele zondag komen bewonderen.

Lees ook:Flower Parade Rijnsburg 2012
Lees ook:Flower Parade 2013 in Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk
Lees ook:Flower Parade 2013 Rijnsburg
Lees ook:Flower Parade 2014 Rijnsburg, Noordwijk en Katwijk
Lees ook:Flower Parade Rijnsburg 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>