Winternachten 2018 in Den Haag

Tot en met zondag 21 januari vindt in Den Haag de 23e editie plaats van ‘Winternachten’, een internationaal festival vol literatuur, poëzie, muziek en film in Theater aan het Spui en Filmhuis den Haag. Onder de noemer ‘We the People‘ staat het festival in het teken van het verlangen naar het wij-gevoel en sociale bewegingen.

Winternachten brengt schrijvers, dichters, denkers en wetenschappers uit de hele wereld met elkaar in gesprek over literatuur, kunst, wetenschap en samenleving. Writers Unlimited brengt schrijvers en journalisten, denkers en dichters én hun publiek samen in de jaarlijkse Winternachten. maandelijks in ‘The Series’ in de Centrale Bibliotheek Den Haag en in tournees over de hele wereld.  Zondag eindigt met het Schrijversfeest in Theater aan het Spui en worden literaire prijzen uitgereikt.

Lees ook:Literatuurfestival Winternachten Den Haag
Lees ook:Writers Unlimited nieuwe naam voor Winternachten Den Haag
Lees ook:Writers Unlimited 2012 in Den Haag
Lees ook:Winternachten Den Haag
Lees ook:Winternachten Den Haag draait om ‘Fake’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>