Prinses Margriet viert 75e verjaardag met Introdans

Prinses Margriet viert vrijdag 19 februari haar 75e verjaardag met familie en vrienden in theater Orpheus in Apeldoorn. De balletgroep Introdans biedt de prinses, die beschermvrouw van de groep is, een speciale voorstelling aan, ter gelegenheid van haar 65e verjaardag.

Introdans zetelt in Arnhem en heeft naast het ensemble een groep, die educatieve programma’s op scholen voor de jeugd brengt. Het p[ubliek krijgt een dwarsdoorsnede te zien met een aantal parels uit repertoire van de groep.

Lees ook:Prinses Margriet bij Introdans
Lees ook:Koningin met familie naar jubileumgala Introdans in Arnhem
Lees ook:Zeeuwse oester bevat geen 10, maar 21 parels
Lees ook:Dinsdag 31 januari: prinses Beatrix wordt 79 jaar
Lees ook:‘Beatrix met Hart en Ziel’ in Ahoy en live op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>