Kunstbeurs PAN Amsterdam in de RAI

Tot en met zondag 26 november staat in de RAI in Amsterdam de 31e editie van PAN Amsterdam, de jaarlijkse beurs voor kunst, antiek en design. 110 galeries, antiquairs en kunsthandelaren presenteren wat er op de Nederlandse kunstmarkt te koop is aan beeldende kunst, sieraden en antiek. Voor de beurs begon, hebben tientallen onafhankelijke keuringsexperts al het gebodene beoordeeld op echtheid, kwaliteit en conditie. Tickets en tijden: klik hier.

Samen met het Waldorf Astoria Hotel is een gastronomisch kunstarrangement samengesteld, waabij sterrenkoks de diners bereiden. Bezoekers kunnen zich laten rondleiden door tv-stylist Fred van leer, couturier Mart Visser of fotografe Mickey Hoogenlijk. PAN (Picture Antiquairs Nationaal) werd in 1987 opgericht door zes Nederlandse antiquairs en kunsthandelaren, als tegenhanger van de Antiquairs International & Pictura Fine Art Fair in Maastricht, de huidige TEFAF. In de beginjaren van PAN lag de nadruk op moderne en hedendaagse kunst, tot PAN Amsterdam in 1993 fuseerde met de Oude Kunst- en Antiekbeurs Delft. In 2001 kwam daar fotografie bij en in 2008 een designpaviljoen.

Lees ook:PAN Amsterdam 2014
Lees ook:PAN Amsterdam in de RAI: kunstbeurs 20-27 november
Lees ook:Kunstbeurs PAN Amsterdam 2011
Lees ook:Kunstbeurs PAN Amsterdam in de RAI
Lees ook:PAN Amsterdam 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>