Nationale Kunstweek 2017

@Erik Feenstra

Tot en met zondag 12 november vindt de 15e editie plaats van de Nationale Kunstweek, een week waarin musea, galerieën, kunstuitleningen, ateliers en kunstinstellingen in het hele land exposities, activiteiten, festiviteiten en aanbiedingen presenteren .  

Woensdag wordt bekend gemaakt welke gemeente zich in 2018 Kunststad van het Jaar mag noemen. Uit acht finalisten gekozen werd Theo Jansen – beroemd vanwege zijn ‘Strandbeesten‘ – uitgekozen tot Kunstenaar van het Jaar 2018. Hij volgt andere grootheden als Daan Roosegaarde (2016), Marlene Dumas (2015) en Erwin Olaf (2014). Voor de vierde keer is de top-100 van belangrijkste levende Nederlandse kunstverzamelaars bekendgemaakt .

Lees ook:Nationale Kunstweek 2016: 5 t/m 13 november
Lees ook:Tot en met zondag 15 november: Nationale Kunstweek
Lees ook:Standbeeld mijnverleden in centrum Heerlen komt er niet
Lees ook:VARA Leids Cabaret Festival 2015
Lees ook:Maker Fair Twente in Hengelo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>