Actrice Lena Headey te gast op Dutch Comic Con

Nog een kleine twee weken en dan barst het feest los voor alle pop culture fans van Nederland. Tijdens de tweedaagse winter edition van Dutch Comic Con in de Jaarbeurs Utrecht worden zij getrakteerd op diverse belevingen, waaronder de komst van special guest Lena Headey. De Britse actrice is vooral berucht en beroemd door haar rol als Cersei Lannister in de hitserie ‘Game of Thrones’, die zij al sinds 2011 speelt (bron: persbericht).

Lena Headey werd als tiener ontdekt tijdens een schoolproductie in het Koninklijk Nationaal Theater van Londen. Haar carrière als actrice begon met verschillende bijrollen. Uiteindelijk trok ze de aandacht door haar hoofdrollen in de film ’300′ en de TV serie Terminator: ‘The Sarah Connor Chronicles’. Ms. Headey zal beide dagen aanwezig zijn op het evenement en vergezelt daar een aantal andere special guests, waaronder Lotte Verbeek, Spencer Wilding, Jared Gilmore, Tom Hopper, Keegan Connor Tracy en Kevin McNally.

De wintereditie van Dutch Comic Con vindt plaats op 18 en 19 November in de Jaarbeurs, Utrecht. Kaarten kosten €35 voor een weekendticket, €20 voor een dagticket, €10 voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en de allerkleinsten, van 0 tot 6 jaar, mogen gratis naar binnen. Tickets koop je via:

http://www.dutchcomiccon.com/nl/Tickets

Lees ook:Salsa Beach Festival Scheveningen
Lees ook:Wintercircus Amsterdam en Utrecht
Lees ook:Dutch Tennis Open Amersfoort
Lees ook:VerzamelaarsJaarbeurs in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Disney on Ice in Zwolle, Utrecht en Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>